Cuina pròpiaproductekm0

cenefa03

El servei de menjador el gestiona l’AMPA, un gran valor afegit a l’escola per disposar de cuina pròpia. L’estona del migdia inclou l’àpat, amb les seves connotacions de satisfacció de necessitats fisiològiques, i un període de lleure, que esdevé un espai educatiu d’hàbits molt adient pels nens.

Què oferim?

Aliments de temporada, locals i de proximitat.
La incorporació d’aliments de temporada, locals i de proximitat, perquè contribueixen al desenvolupament rural, econòmic i social. Els aliments són més frescos i conserven millor les seves propietats originals, i es redueix la contaminació produïda pel transport de llargues distàncies.

La possible incorporació d’aliments de producció ecològica al menú escolars, sempre que siguin de temporada, locals i de proximitat, es pot considerar com un valor més afegit, que poc a poc s’anirà mirant.

L’equip del menjador.

Creiem en el model que considera que el temps de menjador i el temps de lleure anterior i posterior són moments de convivència i adquisició d’hàbits, on cal vetllar pels nens, un espai amb monitoratge professional on organitzem activitats lúdiques i educatives complementàries.

Cuiners: Oriol Càlichs i Ramses Rodríguez.
Equip de monitors: Lorena Vega, Vanessa Martínez, Marc Farres, Adela Sena, Pau Benito, Carla Ramírez, Èlia Pascual, Martí Claret, Carlota Cerón, Paula Elvira, Pau Riba i Jordi Prat.

 


menjador_1

Formulari Menjador

Declaració responsabilitat famílies

Normativa Menjador 20-21

Menús per a dietes astringents

05_menú maig 21

05_menú hallal maig 21

05_menú cel·líac maig 21

05_menú al·lèrgia peix i crustàcis maig 21

05_menú al·lèrgia llet maig 21

05_menú al·lèrgia fruits secs maig 21