Cuina pròpia
El servei de menjador el gestiona l’AMPA, un gran valor afegit a l’escola per disposar de cuina pròpia. L’estona del migdia inclou l’àpat, amb les seves connotacions de satisfacció de necessitats fisiològiques, i un període de lleure, que esdevé un espai educatiu d’hàbits molt adient pels nens.
Què oferim?
Aliments de temporada, locals i de proximitat.
La incorporació d’aliments de temporada, locals i de proximitat, perquè contribueixen al desenvolupament rural, econòmic i social. Els aliments són més frescos i conserven millor les seves propietats originals, i es redueix la contaminació produïda pel transport de llargues distàncies.
La possible incorporació d’aliments de producció ecològica al menú escolars, sempre que siguin de temporada, locals i de proximitat, es pot considerar com un valor més afegit, que poc a poc s’anirà mirant.
L’equip del menjador.
Creiem en el model que considera que el temps de menjador i el temps de lleure anterior i posterior són moments de convivència i adquisició d’hàbits, on cal vetllar pels nens, un espai amb monitoratge professional on organitzem activitats lúdiques i educatives complementàries.
Cuiners: Oriol Càlichs i Ramses Rodríguez.
Equip de monitors: Lorena Vega, Vanessa Martínez, Míriam Soler, Marc Farres, Adela Sena, Pau Benito, Carla Ramírez, Èlia Pascual, Martí Claret, Carlota Cerón, Pau Riba i Jordi Prat.
Declaració responsabilitat famílies
Menús per a dietes astringents
03_menú al·lèrgics llet març 21
03_menú al·lèrgics fruits secs març 21
03_menú al·lèrgics mol·lusc i crustàci març 21