Bus Festa Club Súper3

Posted on oct 26, 2014 in Sortides
Bus Festa Club Súper3

mobilitat sostenible

Per segon any consecutiu, l’Ampa de l’escola Pare Ramon Castelltort va posar a disposició de les famílies un autocar per anar a la Festa dels Súpers, assumint part del cost del transport.

La iniciativa va tenir molt bona acollida l’any passat i enguany ha tingut tant d’èxit, que s’ha hagut d’ampliar l’oferta a 80 places per a donar resposta a totes les inscripcions.

D’aquesta manera, el passat 26 d’octubre dos autocars van sortir de l’escola d’hora al matí, amb famílies engrescades i disposades a compartir un dia inoblidable.

A l’estadi, en un ambient propi d’estiu, petits i grans van cantar i ballar amb l’espectacle de la gran final musical de les famílies dels Súpers i gaudir dels concerts dels Tags, els Sp3, i les corals d’Oh Happy Day, entre d’altres. També van tenir la possibilitat de fer tot tipus de tallers, això sí, després de fer cues quilomètriques. Per acabar van poder conèixer de prop els famosos personatges del Club Súper3, i els més afortunats, aconseguir-ne un autògraf.

A les 6 de la tarda l’autocar els esperava puntual a la porta per emprendre el viatge de retorn. Les famílies tornaven cansades però satisfetes després d’un dia intens. Els pares van valorar molt positivament el poder accedir i marxar del recinte còmodament, a banda de l’estalvi que suposa.

L’Ampa de l’escola Pare Ramon Castelltort, és partidària de les propostes que fomenten la mobilitat sostenible alhora que afavoreix la relació entre els alumnes i pares de l’escola, enfortint així el vincle de la gran família del Ramon Castelltort.

AMPA Ramon Castelltort